Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.2Średnia Opinia

8.3 Agata 04 październik 2019 Opinia o Hotelu: Hotel na wysokim poziomie. Budynek i pokoje bardzo ładne. Jednak najfajniejszy teren wokół hotelu, po prostu przecudny! Dużo miejsc do siedzenia, dużo zieleni, miejsca dla wszystkich, tak plac zabaw dla dzieci, jak i siłownia na powietrzu, altanka, miejsce do grillowania, ławeczki, basen na dworze. Przecudne :) Obsługa nieskazitelna i zawsze pomocna. Śniadania wyśmienite, wszystkiego do wyboru do koloru, do syta! Nasze SPA: Zabieg masażu całego ciała był super, mimo, że masażysta się spóźnił! Pozostałe wyposażenie ładnie wyglądało, ale nie skorzystaliśmy, więc nie ma opinii.
9.2 Anna 29 lipiec 2019
8.2 Marcin 26 lipiec 2019 Opinia o Hotelu: Spokój, plac zabaw, basen, siłownia zewnętrzna Nasze SPA: Dostępność, profesjonalizm
8.7 Marcin 30 maj 2019
10 Alicja 13 maj 2019 Opinia o Hotelu: Obsługa i warunki hotelowe na najwyższym poziomie za bardzo atrakcyjną cenę.
10 MARTA 01 kwiecień 2019 Opinia o Hotelu: Piękna okolica, wygodne łóżko, bardzo dobre śniadanie. Polecam
10 Magdalena 24 marzec 2019 Opinia o Hotelu: Bardzo fajny hotel. Obsługa miła i uprzejma a jedzenie bardzo dobre zwłaszcza kotlet schabowy.
9.7 Marian / Suchy Bór 05 sierpień 2018
10 Barbara / Brzeg 27 luty 2018 Opinia o Hotelu: Polecam pobyt w hotelu wszystko było na najwyższym poziomie !!! Nasze SPA: Sauna, grota solna
8.5 Magdalena / Herne 01 sierpień 2017
10 Katarzyna / Mysłowice 13 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa, pokoje Nasze SPA: Sauna oraz jacuzzi
9.2 Wojtek / Ruda Ślaska 22 sierpień 2015
8.3 Wojciech / Krapkowice 06 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: strefa spa i obsluga
9 Anna / Wrocław 15 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: piękna okolica, miła obsługa i pyszne jedzenie Nasze SPA: bardzo fajna grota solna, polecam masaż świecą
10 Tadeusz / Siemkowice 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel godny polecenia, bardzo miła i sympatyczna obsługa, wyżywienie na najwyższym poziomie, szef kuchni przygotuje nawet najbardziej wyszukane potrawy, byłem tam dwa razy i będę wracał częściej . Będąc w Hotelu Zacisze czujesz się jak wyjątkowy gość. Bywałem w wielu Hotelach, ale zacisze mnie urzekło, POLECAM .
9 Johanna / Wolken 09 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel modern, ruhige Lage nicht weit zur See. Personal freundlich, Zimmer sauber. Nasze SPA: Salzgrotte, Whirlpool, Sauna und Fitnessstudio
8 Grzegorz / Wrocław 24 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Otoczenie, czystosc i bardzo mila obsluga
10 Monika / Stara Bystrzyca 25 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: przemiła obsługa - bardzo pomocna, świetne jedzenie. Nasze SPA: nie korzystałam
9.3 Katarzyna / Tychy 06 marzec 2014
9.5 Paulina / Kraków 27 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Super obsługa, cudowni ludzie! Przepyszne jedzenie! Nasze SPA: Miłe kameralne SPA.