Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.3Średnia Opinia

9.2 Anna 29 lipiec 2019
8.2 Marcin 26 lipiec 2019 Opinia o Hotelu: Spokój, plac zabaw, basen, siłownia zewnętrzna Nasze SPA: Dostępność, profesjonalizm
8.7 Marcin 30 maj 2019
10 Alicja 13 maj 2019 Opinia o Hotelu: Obsługa i warunki hotelowe na najwyższym poziomie za bardzo atrakcyjną cenę.
10 MARTA 01 kwiecień 2019 Opinia o Hotelu: Piękna okolica, wygodne łóżko, bardzo dobre śniadanie. Polecam
10 Magdalena 24 marzec 2019 Opinia o Hotelu: Bardzo fajny hotel. Obsługa miła i uprzejma a jedzenie bardzo dobre zwłaszcza kotlet schabowy.
9.7 Marian / Suchy Bór 05 sierpień 2018
10 Barbara / Brzeg 27 luty 2018 Opinia o Hotelu: Polecam pobyt w hotelu wszystko było na najwyższym poziomie !!! Nasze SPA: Sauna, grota solna
8.5 Magdalena / Herne 01 sierpień 2017
10 Katarzyna / Mysłowice 13 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Obsługa, pokoje Nasze SPA: Sauna oraz jacuzzi
9.2 Wojtek / Ruda Ślaska 22 sierpień 2015
8.3 Wojciech / Krapkowice 06 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: strefa spa i obsluga
9 Anna / Wrocław 15 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: piękna okolica, miła obsługa i pyszne jedzenie Nasze SPA: bardzo fajna grota solna, polecam masaż świecą
10 Tadeusz / Siemkowice 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel godny polecenia, bardzo miła i sympatyczna obsługa, wyżywienie na najwyższym poziomie, szef kuchni przygotuje nawet najbardziej wyszukane potrawy, byłem tam dwa razy i będę wracał częściej . Będąc w Hotelu Zacisze czujesz się jak wyjątkowy gość. Bywałem w wielu Hotelach, ale zacisze mnie urzekło, POLECAM .
9 Johanna / Wolken 09 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel modern, ruhige Lage nicht weit zur See. Personal freundlich, Zimmer sauber. Nasze SPA: Salzgrotte, Whirlpool, Sauna und Fitnessstudio
8 Grzegorz / Wrocław 24 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Otoczenie, czystosc i bardzo mila obsluga
10 Monika / Stara Bystrzyca 25 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: przemiła obsługa - bardzo pomocna, świetne jedzenie. Nasze SPA: nie korzystałam
9.3 Katarzyna / Tychy 06 marzec 2014
9.5 Paulina / Kraków 27 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Super obsługa, cudowni ludzie! Przepyszne jedzenie! Nasze SPA: Miłe kameralne SPA.