Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.1Średnia Opinia

9.2 Wojtek / Ruda Ślaska 22 sierpień 2015
8.3 Wojciech / Krapkowice 06 sierpień 2015 Opinia o Hotelu: strefa spa i obsluga
9 Anna / Wrocław 15 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: piękna okolica, miła obsługa i pyszne jedzenie Nasze SPA: bardzo fajna grota solna, polecam masaż świecą
10 Tadeusz / Siemkowice 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel godny polecenia, bardzo miła i sympatyczna obsługa, wyżywienie na najwyższym poziomie, szef kuchni przygotuje nawet najbardziej wyszukane potrawy, byłem tam dwa razy i będę wracał częściej . Będąc w Hotelu Zacisze czujesz się jak wyjątkowy gość. Bywałem w wielu Hotelach, ale zacisze mnie urzekło, POLECAM .
9 Johanna / Wolken 09 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Hotel modern, ruhige Lage nicht weit zur See. Personal freundlich, Zimmer sauber. Nasze SPA: Salzgrotte, Whirlpool, Sauna und Fitnessstudio
8 Grzegorz / Wrocław 24 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Otoczenie, czystosc i bardzo mila obsluga
10 Monika / Stara Bystrzyca 25 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: przemiła obsługa - bardzo pomocna, świetne jedzenie. Nasze SPA: nie korzystałam
9.3 Katarzyna / Tychy 06 marzec 2014
9.5 Paulina / Kraków 27 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Super obsługa, cudowni ludzie! Przepyszne jedzenie! Nasze SPA: Miłe kameralne SPA.